Om firmaet

Konsulentfirmaet H.C. Vestergaard ApS

Konsulentfirmaet H.C.Vestergaard blev etableret 1. august 2002.

Vi rådgiver kommuner, regioner og offentlige virksomheder herunder universiteter m.v. indenfor ledelse, udvikling og styring.

 

Idegrundlag

Gennem rådgivning hjælper vi vore kunder til at udøve optimal ledelse, således at kunden kan opnå en bedre samlet målopfyldelse.

 

Rådgivning præget af kvalitet

Rådgivningen foregår således, at opgaverne løses i et tæt samspil med kunden og med dyb respekt for kundens mål og værdier. Er disse uklare eller ikke definerede, hjælper vi med at formulere dem og føre dem ud i livet.

Vores rådgivning bygger på vore værdier:

  • Respekt
  • Inddragelse
  • Fornyelse
  • Kvalitet
  • Styring

Læs mere om værdierne her.

 

Rådgivning præget af innovation og erfaring

Konsulentfirmaet yder rådgivning, der er baseret på anvendelse af de nyeste metoder indenfor konsulentverdenen. Vi sætter en ære i at være på forkant med de løsninger, der efterspørges fra kundernes side. Ofte introducerer vi kunderne til de nye løsninger.

Samtidig er vores rådgivning funderet i et miljø, hvor praktisk erfaring fra ledelse af store offentlige organisationer er et varemærke, som vi ikke går på kompromis med. Den enkelte konsulent har også solid erfaring fra konsulentverdenen, hvilket sikrer den gode dialog om opgaveløsningen.

 

Samarbejdspartnere

Konsulentfirmaet supplerer konsulentens erfaringer med spidskompetencer fra andre anerkendte vidensinstitutioner, konsulentfirmaer og virksomheder. Derigennem sikrer vi kvaliteten i de konsulentopgaver, vi gennemfører.

 

Vores konsulenter

Vores konsulenter har stor erfaring både som topchefer i den offentlige sektor og andre typer organisationer og som konsulenter. Dette er et stærkt udgangspunkt for rådgivningsopgaven, idet der er fokus på kundens behov og sikkerhed for, at rådgivning tager sit udgangspunkt i de grundvilkår og muligheder, der gør sig gældende i den enkelte organisation.