Medarbejdere

Hans Christian Vestergaard

Hans Christian Vestergaard

Hans Chr. Vestergaard har 17 års erfaring som topchef i private og offentlige virksomheder. Han har været direktør i kommunikationsvirksomheden Dafolo i Frederikshavn. Dernæst 9 år som kommunaldirektør i Silkeborg og senest 5 år som amtsdirektør i Ringkjøbing Amt.

Hans konsulenterfaring har omfattet ledelses- og organisationsudvikling samt strategisk planlægning i kommuner og amter, værdibaseret ledelse, omstruktureringer herunder sammenlægningen af de 5 kommuner og amtet på Bornholm, anvendelse af nye lønsystemer i kommuner og amter, teambuilding, rekruttering af topchefer samt bidraget til etableringen af ledelsesakademiet for topchefer i kommuner og amter i Danmark. Endvidere har han arbejdet for en række udenlandske offentlige organisationer med træning af offentligt ansatte i HRM samt indførelse af karrierer planlægningssystemer.

Som konsulent har Hans Chr. Vestergaard arbejdet for over 40 forskellige kommuner og amter i Danmark.

Hans Chr. Vestergaard har været formand for kommunaldirektørforeningen i Århus amtskreds samt for en række bestyrelser m.v. indenfor erhvervsudviklingsområdet.

E-mail: hcv@hcvestergaard.dk

Mobil: 22 75 67 72

Karin Rye Riddermann

Karin Rye Riddermann

Cand. Mag. i Fransk Sprog- og Kulturformidling/Historie

Sekretariatsleder med fokus på kommunikation og formidling. Konsulent på rekrutteringsopgaver samt på opgaver med kulturanalyse og andre aspekter af organisatoriske sammenlægninger.

Karin har været ansat siden 2005 og har i sin tid hos H.C.Vestergaard været medansvarlig for opbygningen af vores unikke sekretariatskoncept og har i den egenskab varetaget opgaver som vedligehold af medlemsdatabase, regnskab og budget, eventplanlægning, årsmødearrangement, vedligehold af hjemmesider, redaktionssekretær på medlemsblad, kursusadministration, støtte til bestyrelsen og meget andet. Karin er den primære kontaktperson for kunderne i vores sekretariatskoncept.

Karin har desuden været med til at sikre brugervenligheden i vores evalueringsværktøj, Onlineevaluering.dk, og sidder i dag med support af vores kunders superbrugere.

E-mail: kr@sekr.dk

Mobil:  31 20 58 63

Bettina Lykke Mikkelsen

Bettina Lykke Mikkelsen

Bettina er vores regnskabskyndige - hun står for bogholderi og regnskab i H.C. Vestergaard samt for de kunder, der benytter sig af vores sekretariatsydelse. Bettina har dermed mange bolde i luften, men med sin solide baggrund inden for både administration og foreningsarbejde (hun kommer fra en administrativ stilling ved Natur & Ungdom) er det ikke noget problem.

E-mail: blm@sekr.dk

Direkte: 71 99 08 12

Anita Leth Jensen

Anita Leth Jensen

Cand.mag i kommunikation

Anita Leth Jensen har været i H.C. Vestergaard siden januar 2015. Anita er ansvarlig for kommunikation og markedsføring, og det er hende, der står for opdatering af hjemmeside samt håndtering af virksomhedens rekrutteringssystem. 

E-mail: alj@sekr.dk

Direkte: 71 99 08 11